Trainingen & workshops

Praktisch toepasbare kennis, nuttige tips en tricks en gedegen achtergrondkennis. Of je nu een aanbestedende dienst bent of een inschrijver, Consistender biedt verschillende trainingen en workshops aan. Het doel? Nog beter presteren met aanbestedingen.

Leer van de expert

Onze praktijkgerichte trainingen en workshops worden verzorgd door een Best Value-expert en aanbestedingsjurist en zijn geschikt voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers en beslaan verschillende onderwerpen:

  • Aanbesteden: hoe ga ik goed aanbesteden?
  • Best Value: wat is Best Value en hoe pas je het toe?
  • Samenwerken: hoe ga je met elkaar om in een aanbesteding en hoe zorg je voor de meest optimale balans in de uitvoering tussen opdrachtgever en opdrachtnemer?

Juridische kant

Bij aanbesteden zit ook een juridisch aspect dat vaak uit het oog wordt verloren. Tijdens de trainingen en workshops is er ook speciale aandacht voor de juridische kant van aanbesteden.

Maatwerk

Op basis van de behoeften van het team en de organisatie maakt Consistender trainingen en workshops op maat. De trainingslocatie kunnen we in overleg bepalen en afstemmen op je wensen. Ook verzorgen we in-company trainingen.

Neem contact op voor meer informatie.