Advies

Geen enkele aanbesteding of uitvoering is hetzelfde. Het selecteren van de juiste opdrachtnemer (expert) is afhankelijk van onder andere de eisen en wensen van de opdrachtgever, het proces en de planning. Factoren die voor elk project uniek zijn. Daarom vraagt elk project ook om een specifieke aanbestedingsstrategie.

Advies gevraagd

Welke criteria en eisen stel je in je aanbesteding? Welke contractvorm kies je? Aan welke juridische regels moet je je houden? Hoe ga je om met verschillen tussen inschrijvingen? Hoe ga je om met problemen in de uitvoering? Kortom: hoe kies je de juiste strategie? Ook kan Consistender je aanbevelingen doen op basis van een evaluatie van een aanbesteding en/of uitvoering van een project.

Maximaal resultaat

Consistender adviseert je bij dergelijke specifieke aanbestedingsvraagstukken. Op een consistente en praktische wijze word je geadviseerd en begeleid in het gehele aanbestedingsproces. Samen werken we toe naar een maximaal resultaat.

Consistender kan je ook van dienst zijn op onderdelen in de aanbesteding; als je een specifiek (juridisch) aanbestedingsvraagstuk hebt of een evaluatie wenst van een (of meerdere) projecten. Neem direct contact met ons op.